Informatie aanvragen

Onze workshops

Wilt u kennismaken met de expertise van BOC-onderwijsadvies? Laat ons dan een workshop voor u en uw team verzorgen! Een workshop is verrijkend, interactief , geeft inspiratie en duurt maximaal 2 uur. Neem voor meer informatie contact met ons op.

De prijs van een workshop bedraagt 225 Euro (inclusief incheck en voorbereiding) exclusief 21% btw.

Wij bieden momenteel de volgende workshops aan:

Op de automatische piloot. Na het bijwonen van deze workshop heb je ervaren wat jouw “automatische piloot” binnen je lesgeven/trainen is, door bij bepaalde oefeningen systematisch na te denken waarom je zo handelt.

Rollenspellen, dat doen wij hier niet. Veel groepsleden hebben slechte ervaringen met rollenspellen of praktijksimulaties en vinden dit geen prettige werkvormen. In deze workshop ervaar je dat werken met rollenspellen zowel leerzaam als ook leuk kunnen zijn.

Kennis maken met provocatieve technieken in groepen. Soms leiden je gebruikelijke groepsinterventies niet tot het gebruikelijke resultaat. Tijd voor iets anders…. In deze workshop maak je kennis met provocatieve technieken zonder te vervallen in cynisme. De warmte en respect voor de deelnemers blijft namelijk het belangrijkst.

Acceptance en Comittment (ACT) in onderwijs. Je ontdekt de basisbeginselen van ACT en hoe deze je kan helpen om datgene te doen wat je graag wil binnen lesgeven en anders om te gaan met je belemmeringen 

Multi-level-learning in de groep. Groeien in denken,willen, voelen en doen. Verder gaan in je professionele ontwikkeling door het ontwikkelen van idealen en kwaliteiten. Waar kun je dat beter leren dan met anderen. Spannend, leuk en leerzaam. Ook als 2-daagse training te boeken. 

Kennismaken met het groepsdynamisch model. Aan het bod komen alle aspecten van groepsdynamica die helpen om een goed doordachte bijeenkomst voor te bereiden en uit te voeren. Wil je meer? Kies dan voor de training.

Teamrolspel. In deze speelse workshop hoe diversiteit van groeps-of teamleden een groep verrijkt. Je maakt kennis met de kwaliteiten en valkuilen van diverse teamleden.